Αρχική ΕΚΛΟΓΕΣ 2019 Ασπασία Βελονάκη – Υπ. Περιφερειακή Σύμβουλος Αττικής (Κεντρικός Τομέας)

Ασπασία Βελονάκη – Υπ. Περιφερειακή Σύμβουλος Αττικής (Κεντρικός Τομέας)

374

Φίλες και φίλοι,

Η προσπάθεια που ξεκίνησε το 2014 για την Αττική, για την Αθήνα μας και ιδιαίτερα για τον Κεντρικό Τομέα της Περιφέρειας Αττικής όπου θέτω υποψηφιότητα με τη «Δύναμη Ζωής» στο πλευρό της Ρένας Δούρου, συνεχίζεται δυναμικά. Με πράξεις, δημιουργία και όραμα για μια Αθήνα που έχει ως κέντρο της τον άνθρωπο, μια Αθήνα που υπολογίζει, σέβεται και φροντίζει κάθε πολίτη. 

Έχουν ήδη γίνει πολλά, όμως θέλουμε, μπορούμε και πρέπει να κάνουμε περισσότερα. Συμμετέχω σε αυτή την προσπάθεια με την επιθυμία να προσφέρω στον τομέα του αθλητισμού που μας δίνει «Δύναμη Ζωής» για να διεκδικήσουμε όλα όσα δικαιούμαστε για εμάς και την πόλη μας.

Λίγα λόγια για εμένα…

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Πασαλιμάνι. Από το 1999 εργάζομαι ως αθλητικός δημοσιογράφος. Ολοκλήρωσα τις προπτυχιακές σπουδές μου στον τομέα, «Δημοσιογραφία και Κοινωνικές Επιστήμες», στο City University του Λονδίνου και τις μεταπτυχιακές μου, για τα «Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και Αθλητική Δημοσιογραφία: Η περίπτωση της Ελλάδας», στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μιλάω Αγγλικά, Γερμανικά και Ισπανικά.

Κατοικώ και εργάζομαι στους Αμπελόκηπους, από το 2003, όταν και προσλήφθηκα από το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΠΕ-ΜΠΕ).

Είμαι εκλεγμένο μέλος στο Δ.Σ. του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ) και στο Δ.Σ. του Συνδέσμου Αθλητικών Συντακτών Χωρών Νοτιοανατολικής Ευρώπης (SEESJA). Εκπροσωπώ τον ΠΣΑΤ στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα “Aspire” για την ομαλή ένταξη των προσφύγων στις χώρες υποδοχής με «όχημα» τον αθλητισμό. Διατέλεσα εκπρόσωπος εργαζομένων του ΑΠΕ-ΜΠΕ στην ΕΣΗΕΑ.

Εκτός από την ενασχόλησή μου με τον αθλητισμό (μπάσκετ, κολύμβηση, ιστιοπλοΐα), σκοπός της ζωής μου είναι να μάχομαι για τα δικαιώματα όλων των ανθρώπων και των ζώων, με σεβασμό στη διαφορετικότητα.

Συνεχίζουμε δυναμικά
Με χαμόγελο και αισιοδοξία
Για ένα διαφορετικό μέλλον με επίκεντρο τον άνθρωπο και το περιβάλλον
Με σεβασμό στην ενημέρωση και επένδυση στον μαζικό αθλητισμό
Με την καλύτερη ομάδα
Για όλους μας στην Αττική και ιδιαίτερα στον Κεντρικό Τομέα

Σχόλια Facebook