Αρχική ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ Αργυρούπολη: Φιλανθρωπικός αγώνας με ερυθρόλευκο χρώμα

Αργυρούπολη: Φιλανθρωπικός αγώνας με ερυθρόλευκο χρώμα

279

Αγώνας για καλό σκοπό, για την ενίσχυση του «Καλού Σαμαρείτη» έγινε το βράδυ της Δευτέρας (2/12) στο Δημοτικό Γήπεδο Αργυρούπολης μεταξύ της ομάδας των φίλων του «Καλού Σαμαρείτη» και των βετεράνων ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού. Στον αγώνα έλαβε μέρος και ο Δήμαρχος Αργυρούπολης-Ελληνικού  Γιάννης Κωνσταντάτος, ο οποίος μάλιστα τραυματίστηκε, ευτυχώς ελαφρά, και αναγκάστηκε να αποχωρήσει. Στον αγώνα έπαιξε και ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Κυρανάκης, ενώ παρούσα ήταν και η Αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Τομέα Δήμητρα Νάνου.

Ο αγώνας, που ξύπνησε μνήμες στους ποδοσφαιρόφιλους με τη συμμετοχή παικτών όπως ο Κελεσίδης, ο Μπονόβας, ο Βαμβακούλας, ο Κασδοβασίλης, ο Λουτσιάνο Ντε Σόουζα, ο Γκόγκιτς και πολλοί άλλοι μεγάλοι ποδοσφαιριστές του παρελθόντος, έληξε 4-2 υπέρ της ομάδας των βετεράνων του Ολυμπιακού.

«Αγώνας ζωής απόψε ανάμεσα στους Βετεράνους του Ολυμπιακού και των Φίλων του Καλού Σαμαρείτη  για καλό σκοπό. Παίξαμε, διασκεδάσαμε και μερικοί ματώσαμε κυριολεκτικά για την φανέλα αλλά ο στόχος επετεύχθη. Συγχαρητήρια σε όλους για την συμμετοχή.» ήταν τα λόγια του Δημάρχου Αργυργούπολης-Ελληνικού Γιάννη Κωνσταντάτου σε ανάρτησή του στο Twitter.

Ο σκοπός της ενίσχυσης του «Καλού Σαμαρείτη» επετεύχθη, ενώ όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν πλούσιο θέαμα από τα αστέρια του πρόσφατου και απώτερου παρελθόντος.

Τέλος, θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο αγώνας ήταν ο 672ος για τους βετεράνους του Ολυμπιακού που συνεχίζουν να συνδυάζουν την αγωνιστική δράση με την προσφορά στο κοινωνικό σύνολο.

Σχόλια Facebook