Αρχική ΕΙΔΗΣΕΙΣ Απορρίφθηκε από το δικαστικό συμβούλιο το νέο αίτημα άδειας του Κουφοντίνα

Απορρίφθηκε από το δικαστικό συμβούλιο το νέο αίτημα άδειας του Κουφοντίνα

58

Απορρίφθηκε από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Βόλου η νέα αίτηση που κατέθεσε ο Δημήτρης Κουφοντίνας για την χορήγηση άδειας. Συγκεκριμένα, το υπ΄αριθμόν 93/2019 βούλευμα τους, ομόφωνα οι δικαστές, έκαναν δεκτή την εισαγγελική πρόταση και για δεύτερη φορά απέρριψαν την αιτησή του καθώς έκριναν ότι δεν πληρεί τις προϋποθέσεις που ορίζονται από το νόμο για τις άδειες κρατουμένων.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Δ. Κουφοντίνας είχε πάρει το προηγούμενο διάστημα 6 διήμερες και τετραήμερες άδειες για τις οποίες υπήρχαν πολλές αντιδράσεις τόσο από τις οικογένειες των θυμάτων της «17 Νοέμβρη» όσο και από την αντιπολίτευση.

Αντίδρασεις υπήρξαν τώρα και για την μη χορήγηση άδειας με άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου να κάνουν επίθεση σε εμπορικά καταστήματα των οδών Βουκουρεστίου και Βαλαωρίτου, στα οποία έσπασαν τις τζαμαρίες. 

Οι αντιεξουσιαστές ζητούσαν με έντυπα που σκόρπισαν στην περιοχή να δοθεί άδεια στον Κουφοντίνα.

Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι Δ. Κουφοντίνας κρατείται στις αγροτικές φυλακές Βόλου από τον περασμένο Αύγουστο, ενώ τις τελευταίες ημέρες κάνει απεργία πείνας και νοσηλεύεται φρουρούμενος στο νοσοκομείο του Βόλου.

Σχόλια Facebook