Αρχική ΕΙΔΗΣΕΙΣ Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για την προκήρυξη των Εθνικών εκλογών

Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για την προκήρυξη των Εθνικών εκλογών

66

Αντίστροφα μετράει πλέον ο χρόνος για την προκήρυξη των Εθνικών εκλογών, καθώς ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας αναμένεται τη Δευτέρα (10/6) να επισκεφθεί τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο και να του ζητήσει εκλογές, με αιτία την οικονομία, για τις 7 Ιουλίου.

Τα κόμματα είναι ήδη σε εκλογικό συναγερμό από την Κυριακή των Ευρωεκλογών και την ανακοίνωση που έκανε ο Πρωθυπουργός ότι θα οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές. Μάλιστα τα δύο μεγάλα κόμματα, αλλά και όλα τα υπόλοιπα προγραμματίζουν τις περιοδείες που θα γίνουν από τους επικεφαλής τους αλλά και οι υποψήφιοι Βουλευτές ετοιμάζουν τις επισκέψεις στις περιφέρειες όπου θα είναι υποψήφιοι.

Αμέσως μετά την επίσκεψη του Πρωθυπουργού στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και την επίσημη προκήρυξη των εκλογών για τις 7 Ιουλίου, θα γίνουν και οι αλλαγές που προβλέπονται από το σύνταγμα σε καίριες θέσεις υπουργών όπου θα τοποθετηθούν υπηρεσιακοί υπουργοί.

Πιθανόν επίσης είναι να γίνει και ένα debate με όλους τους επικεφαλής των κομμάτων οι οποίοι ήδη σε δηλώσεις τους τονίζουν το κρίσιμο του αποτελέσματος των Εθνικών εκλογών καθώς σε αυτές κρίνεται το ποιός θα κυβερνήσει τη χώρα για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Το dday.gr θα παρακολουθεί καθημερινά τον παλμό των εκλογών αλλά και τις δραστηριότητες των κομμάτων, ιδιαίτερα στα νότια προάστια και θα σας ενημερώνει για τις εξελίξεις έγκαιρα και έγκυρα, όπως έγινε και στις Αυτοδιοικητικές εκλογές και στις Ευρωεκλογές.

Σχόλια Facebook