Αρχική ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ Ανοιχτή επιστολή του νέου Δημάρχου Ηλιούπολης Γιώργου Χατζηδάκη

Ανοιχτή επιστολή του νέου Δημάρχου Ηλιούπολης Γιώργου Χατζηδάκη

118

Ανοιχτή επιστολή προς τους πολίτες της Ηλιούπολης απηύθυνε ο νέος Δήμαρχος Ηλιούπολης Γιώργος Χατζηδάκης. Αναλυτικά η επιστολή του κ. Χατζηδάκη έχει ως εξής:

«Αγαπητή συμπολίτισσα / Αγαπητέ συμπολίτη

Στις 2 Ιουνίου πήρατε στα χέρια σας την ευθύνη για το μέλλον, επιλέγοντας αλλαγή στην πόλη, ξεπερνώντας παραταξιακές διαφορές και υποδείξεις, δείχνοντας την εμπιστοσύνη σας σε νέα πρόσωπα και νέες ιδέες, αναθέτοντας μας μεγάλες ευθύνες. Με την επίσημη ανάληψη των καθηκόντων μας την 1η Σεπτέμβρη, η Ηλιούπολή μας, με τη βοήθειά σας, θα αρχίσει να αλλάζει προς το καλύτερο.

Άμεσος στόχος μας, η ραγδαία βελτίωση στην καθημερινότητα της πόλης.

Από σήμερα «σηκώνουμε τα μανίκια» και αρχίζουμε να σχεδιάζουμε τον τρόπο εφαρμογής του προγράμματός μας για ένα καλύτερο «Αύριο»! Είμαστε αποφασισμένοι να τιμήσουμε τις δεσμεύσεις μας για Δημοκρατία στο Δήμο, με μεγιστοποίηση της συμμετοχής των δημοτών, τόσο στον εντοπισμό των προβλημάτων, όσο και στην επίλυσή τους, με ιδέες και προτάσεις.

Σας προσκαλούμε λοιπόν να συμβάλετε προσωπικά στην προσπάθειά μας αυτή, δίνοντάς μας τη δύναμη της γνώσης του κάθε προβλήματος που αντιμετωπίζετε, μικρού ή μεγάλου, έτσι ώστε έγκαιρα να ολοκληρώσουμε σε βάθος την εικόνα που έχουμε, να χαρτογραφήσουμε τα πάντα με κάθε λεπτομέρεια και να σχεδιάσουμε το πλάνο προτεραιοτήτων. 

Σας παρακαλούμε να μας στείλετε τις αναφορές σας για τα προβλήματα, τις θέσεις και τις προτάσεις σας, με τον προσφορότερο για σας τρόπο:

στη διεύθυνση: Πανταζή 6, 163 45, Ηλιούπολης στη σελίδα μας στο facebook: «ΗλιουπΟλοι Μαζί – ΕΝΑΚ» ή στο e-mail: info@ilioupoloimazi.gr

Κάνοντας πράξη τις υποσχέσεις μας, θα προχωρήσουμε μέχρι τα μέσα Οκτωβρίου, στις πρώτες ανοιχτές συγκεντρώσεις ανά γειτονιά, σε σχολεία της πόλης μας. Εκεί, Δήμαρχος, Δημοτική Αρχή και Δημότες, πρόσωπο με πρόσωπο, θα συζητήσουμε όλοι μαζί για τα προβλήματα της γειτονιάς. Μαζί θα κάνουμε πράξη την ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ και ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ. «Η πόλη αλλάζει»!

Με εκτίμηση

Ο νέος Δήμαρχος Ηλιούπολης

Γιώργος Χατζηδάκης»

Σχόλια Facebook