Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Αναστασία Τσατσούλη, Υποψήφια Δήμαρχος Ηλιούπολης (Λαϊκή Συσπείρωση)

Αναστασία Τσατσούλη, Υποψήφια Δήμαρχος Ηλιούπολης (Λαϊκή Συσπείρωση)

250

Κάνουμε την  διαφορά,  με το Λαό στο προσκήνιο

Τρεις  κάλπες τον Μάη, ένας ο στόχος! 

Να βγει ενισχυμένος ο Λαός,  η πάλη του εναντία στην αντιλαϊκή πολίτικη που υλοποιείται ενιαία απο ΕΕ,  κυβερνήσεις και  αστικά κόμματα, δήμους και περιφέρειες. Τα χρονιά που μαίνεται ο αντιλαϊκός πόλεμος ηΛαϊκή Συσπείρωση στο Δήμο ήταν  δύναμη Λαϊκής  Αντιπολίτευσης  απέναντι σε κυβερνήσεις και  Δημοτική αρχή. 

Εναντιώθηκε στην πολιτική της ανταπόδοσης που εξαπλώθηκε στο Δήμο, τις κατασχέσεις και τους πλειστηριασμούς .  

Αποκάλυψε την παράδοση της δημοσίας γης στο Υπεραταμείο, το ξεπούλημα της που είναι σε εξέλιξη στην πόλη .  

Η  απαίτηση  Κυβερνητικής ρύθμισης τωρα  ώστε οι υποδομές , τα δημόσια κτήματα να περάσουν στο δήμο, με σκοπό την  κάλυψη των κοινωνικών αναγκών χωρίς επιχειρηματική δράση, είναι ο μόνος δρόμος για την προστασία τους. Τυχόν υποχώρηση  είναι συνυπευθυνότητα στο ξεπούλημα .    

Η δεκαετία του ’80  σφραγίστηκε από την εμβληματική παρουσία του κομμουνιστή Δημάρχου Δημήτρη Κιντή. Στην συνέχεια ήρθε  η αλληλοδιαδοχή και η σύμπλευση στην ίδια αντιλαϊκή  ρώτα  ΠΑΣΟΚ , ΝΔ στο Δήμο. Αυτή η πολιτική έχει σήμερα Μέγα Χορηγό τον ΣΥΡΙΖΑ σε κυβέρνηση ,  Δήμο ,  Περιφέρεια. Συνεργοί και στηρίγματα  της  αντιλαϊκής πολιτικής που θέλει το Δήμο μακρύ χέρι του κράτους, να μπαίνει στην τσέπη των λαϊκών νοικοκυριών ,να  εμπορεύεται βασικές κοινωνικές ανάγκες.

Όμορφη είναι η Πόλη που κόσμος της ζει χωρίς  αγωνία  για  μεροκάματο,  νοίκι , δάνειο ,  σύνταξη,υγεια  . ΗΠόλη  που τα παιδιά της προϋπαντούν το μέλλον με σιγουριά. Με δουλειά ,   μόρφωση ,  πολιτισμό ,  αθλητισμό, χωρίς την  κοινωνική μάστιγα των ναρκωτικών  . 

Nα σκεφτεί και να απαντήσει με βάση την πείρα του  ο λαϊκός – εργατικός κόσμος  στην πόλη μας ! Θέλει δήμαρχο διεκπεραιωτή της  αντιλαϊκής πολιτικής ή  Δήμαρχο και εκλεγμένους  αγωνιστές  που θα ανταμώσουν  με το λαό  ,  τις αγωνίες και τις ανάγκες  του;     

Με τον  ρεαλισμό  που δίνουν οι δυνατότητες της εποχής και οι ανάγκες  λαού, νεολαίας ,θααγωνιστούμε για αυτές από όποια   θέση και αν βρεθούμε στο δήμο ➢ Το  δικαίωμα στη  δουλειά, την δημόσια δωρεάν υγεία  , την μόρφωση για όλα τα παιδιά χωρίς ταξικές διακρίσεις . ➢ Στήριξη του λαϊκού  εισοδήματος  από τη φοροεπιδρομή κράτους – Δήμου.  Μείωση στα τέλη καθαριότητας για κατοικία και  μικρή επαγγελματική στέγη. Αύξηση  για S.M, τράπεζες , μεγάλες επιχειρήσεις. Κατάργηση τελών σε παιδικούς σταθμούς, πολιτιστικά και αθλητικά προγράμματα.➢ Αξιοποίηση  της δημοσιάς γης  για την κάλυψη των αναγκών σε  Νηπιαγωγεία,  παιδικούς  σταθμούς , νέες  προνοιακές , αθλητικές -πολιτιστικές υποδομές. ➢ Στήριξη και ανάδειξη  της πολιτιστικής δημιουργίας στην Πόλη με άξονα  σχολική κοινότητα ,  πολιτιστικούς φορείς , ερασιτεχνικές θεατρικές , μουσικές ομάδες. ➢ Προώθηση του μαζικού λαϊκού αθλητισμού με την συνέργεια  εργαζόμενων ,  υποδομών του Δήμου, των γυμναστών στα σχολεία, των ερασιτεχνικών Αθλητικών Συλλόγων,χρηματοδότηση  απο  Γ.Γ  Αθλητισμού.➢ Απαγκίστρωση καθαριότητας – πρασίνου από εργολαβίες και αναθέσεις.➢ Στήριξη Κέντρου Πρόληψης  Εξαρτίσεων  και  ανάπτυξη μιας πλέριας  δράσης του δήμου   ενάντιά στηνμάστιγα των Ναρκωτικών .  ➢ Προστασία του Υμηττού από τα λογής συμφέροντα που τον πολιορκούν και θα μεγαλώσουν.  Διευθέτηση  ρέματος  Πικροδάφνης, με σημαντική την περιβαλλοντική διάσταση .

Δύναμη του Δήμου  οι Εργαζόμενοι του. Είμαστε ενάντια σε κάθε ιδιωτικοποίηση που στοχεύουν  κυβέρνηση, ΝΔ, Κιναλ  και διολισθαίνει σταθερά  η Δημοτική Αρχή, με τις εργολαβίες και τις αναθέσεις σε ιδιώτες. Ενάντια σε Κοινσεπ , ΚΑΛΟ τις οποίες προπαγανδίζει η παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ με στόχο να υποκαταστήσουν τις δημόσιες κοινωνικές υπηρεσίες και την σταθερή δουλειά . Πρόκληση  είναι και τα λεγόμενα πλεονάσματα στο Δήμο , όταν έχει την 3η θέση μεταξύ των αστικών δήμων που δαπανούν τους λιγότερους πόρους  για τους δημότες τους !  

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΤΣΑΤΣΟΥΛΗ

Γεννημένη στην Μεσσηνία, 57 χρονών,  παιδαγωγός,  εργαζόμενη στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Γλυφάδας,  Από το 2010 επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης  και δημοτικός σύμβουλος στην Ηλιούπολη Μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υπεύθυνη της Διατμηματικής επιτροπής του Κόμματος για την τοπική διοίκηση,

Σχόλια Facebook