Αρχική ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ Ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Ηλιούπολης για το κρούσμα κορονοϊού στην καφετέρια Garage

195

Διευκρινήσεις για το κρούσμα κορονοϊού που παρουσιάστηκε σήμερα στην Ηλιούπολη έδωσαν οι επιχειρηματίες της καφετέριας Garage, μέσω του Εμπορικού Συλλόγου Ηλιούπολης. Μάλιστα στην ανακοίνωση αυτή τονίστηκε ότι το κρούσμα που ανακοινώθηκε από τον Δήμο Ηλιούπολης και την καφετέρια είναι το ίδιο, καθώς υπάρχει εργασιακή σχέση και με τους δύο φορείς του ατόμου που διαγνώστηκε με κορονοϊό.

Ακόμα, πρόσθεσαν ότι η απόφαση για κλείσιμο του καταστήματος ήταν απολύτως δική τους, προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες απολυμάνσεις και τα τεστ σε όσους ήρθαν σε επαφή με το άτομο που είναι θετικό στον κορονοϊό. Αναλυτικά η ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Ηλιούπολης έχει ως εξής:

“Οι επιχειρηματίες της καφετέριας Garage επικοινώνησαν με τον Εμπορικό Σύλλογο Ηλιούπολης και ενημέρωσαν για το κρούσμα κορονοϊού σε υπάλληλο της καφετέριας, διευκρινίζοντας, ότι τόσο η ανακοίνωση του περιστατικού, όσο και η απόφαση για το προσωρινό κλείσιμο του καταστήματος έγινε με δική τους πρωτοβουλία και προκειμένου να μην τεθεί σε κίνδυνο η υγεία κανενός από τους πελάτες και τους εργαζομένους και να γίνουν οι απαραίτητες απολυμάνσεις (η πρώτη έγινε σήμερα και η δεύτερη θα πραγματοποιηθεί αύριο Τετάρτη 16/9) και ο έλεγχος (τεστ) σε όσους υπαλλήλους ήρθαν σε επαφή με το συγκεκριμένο κρούσμα. Επίσης, για να μην γίνονται παρανοήσεις, διευκρινίζεται ότι το κρούσμα στην καφετέρια Garage και στο Δημαρχείο Ηλιούπολης είναι ένα, καθώς υπάρχει σχέση εργασίας του συγκεκριμένου ανθρώπου τόσο με το κατάστημα Garage, όσο και με την Δήμο Ηλιούπολης.”

Σχόλια Facebook