Αρχική ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ Ανακοίνωσε Φάμπιο η Ηλιούπολη

Ανακοίνωσε Φάμπιο η Ηλιούπολη

96

Την μεταγραφή του Πορτογάλου ποδοσφαιριστή Φάμπιο Ταβάρες (29 ετών) ανακοίνωση η ποδοσφαιρική ομάδα του Γ.Σ. Ηλιούπολης. Ο Φάμπιο έχει αγωνιστεί σε ομάδες της Superleague όπως ο Ατρόμητος, αλλά και σε ομάδες της Superleague 2 (Β’ Εθνική). Οι «κυανέρυθροι» αναμένεται τις επόμενες ημέρες να ανακοινώσουν και άλλες μεταγραφές. Αναλυτικά η ανακοίνωση του Γ.Σ.Η.:

«Από την πρώτη ημέρα που ανέλαβε καθήκοντα η επιτροπή ποδοσφαίρου στον ΓΣ Ηλιούπολης έδωσε την υπόσχεση στον κόσμο της ομάδας, ότι θα δημιουργήσει ένα σύνολο που θα αποτελείται από σπουδαίες μονάδες.

Έτσι μετά τις πρώτες ανανεώσεις, ο “Ήλιος” προχώρησε στην πρώτη του μεγάλη μεταγραφική κίνηση αποδεικνύοντας ότι είναι διατεθειμένος να βάλει ψηλά τον πήχη ενόψει του νέου πρωταθλήματος.

Μετά από συντονισμένες ενέργειες, στο δυναμικό του συλλόγου εντάσσεται ο σπουδαίος επιθετικός

Από την πρώτη ημέρα που ανέλαβε καθήκοντα η επιτροπή ποδοσφαίρου στον ΓΣ Ηλιούπολης έδωσε την υπόσχεση στον κόσμο της ομάδας, ότι θα δημιουργήσει ένα σύνολο που θα αποτελείται από σπουδαίες μονάδες. Έτσι μετά τις πρώτες ανανεώσεις, ο “Ήλιος” προχώρησε στην πρώτη του μεγάλη μεταγραφική κίνηση αποδεικνύοντας ότι είναι διατεθειμένος να βάλει ψηλά τον πήχη ενόψει του νέου πρωταθλήματος. Μετά από συντονισμένες ενέργειες, στο δυναμικό του συλλόγου εντάσσεται ο σπουδαίος επιθετικός Φάμπιο Ταβάρες.»

Σχόλια Facebook