Αρχική ΕΛΛΑΔΑ Α/ΓΕΕΘΑ: «Οι Τούρκοι θα σκεφτούν το αν θα δοκιμάσουν την προετοιμασία μας...

Α/ΓΕΕΘΑ: «Οι Τούρκοι θα σκεφτούν το αν θα δοκιμάσουν την προετοιμασία μας για πόλεμο»

35

Μήνυμα ετοιμότητας, ικανότητας αποτροπής και αποφασιστικότητας, έστειλε με δηλώσεις του, κατά την σημερινή επίσκεψη του στην Κύπρο, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, την ώρα που η χώρα μας αντιμετωπίζει με ενότητα και αποφασιστικότητα τις προκλητικές ενέργειες της Τουρκίας.

«Μαζί με την Εθνική Φρουρά, το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας, δηλαδή οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ελλάδος είναι ικανές να επιτελέσουν αυτό το οποίο έχουν στην άκρη του μυαλού τους οι Ελληνες χωρίς να χρειάζεται να το πούμε.» ήταν τα λόγια του, ενώ όταν επισκέφθηκε τον Μακαριότατο Αρχιεπίσκοπο Κύπρου Χρυσόστομο, στον οποίο έδωσε το έμβλημα του Έμβλημα των τριών κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων, λέγοντας:

«Διαχωρίζονται οι τρεις διαστάσεις: Ξηρά, θάλλασα και αέρας, στις οποίες φιλοδοξούμε να κυριαρχήσουμε αν και όποτε απαιτηθεί. Ευχόμεθα να μην απαιτηθεί, διότι οι Τούρκοι είναι ορθολογικοί και σκέφτονται καλά και η προετοιμασία μας και η προς πόλεμο προπαρασκευή αποτελεί το εχέγγυο της μη πραγματοποίησης πολέμου. Και αυτό προσπαθούμε»

Σχόλια Facebook